Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

És una empresa familiar, amb més de 20 anys d'experiència, que vá més enllà de la producció de peces de plàstic.Jogaplast ofereix als nostres clients solucions integrals des de la col·laboració en el disseny, fins la fabricació final de peces en injecció de termoplàstics tècnics, extrusió de tubs, recobriment i tall de cables, injecció de Zamak i al muntatge / assemblatge de qualsevol tipus de peça i producte, podent fabricar subconjunts semielaborats i / o productes acabats.

La fortalesa de JOGAPLAST es basa en els nostres recursos productius i humans, que gràcies a la seva implicació i la millora contínua, desenvolupa les seves activitats enfocades a la satisfacció del client, garantint la màxima qualitat en tots els nostres serveis.

Disposem d'una gran xarxa de partners amb la qual podem oferir des de: Fabricació de motlles nacionals i internacionals, Prototips 3D, automatitzacions, pintures, cromats, mecanitzats, làser, emblistat, ultrasons ...

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.