Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

Perquè creiem en la filosofia Lean i en la seva implantació. És important per a nosaltres el desenvolupament de Lean en la Catalunya central, és un objectiu d'empresa fomentar la filosofia en aquesta zona. No entenem aquesta filosofia com una forma de treballar, l'entenem com una manera de pensar i actuar, amb sentit crític i per millorar i progressar constantment.
 
Leancat compta amb un equip humà format i capaç, i amb experiència contrastada. Desenvolupem un sistema de millora continua durador i sostenible en el temps per la pròpia organització, preparem l'empresa i els seus treballadors amb aquest objectiu.
 
La nostra implantació es realitza de forma gradual. D'aquesta manera es poden observar els resultats sense afectar l'estructura de l'empresa. La implantació va creixent junt amb la formació de tots els treballadors, així entre tots anem creient en la metodologia Lean aconseguint la total implantació.
 

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.