Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

La paraula Maquis, deriva del corç. L’origen és “maquisao” que significa arbust o matoll. Aquesta paraula va ser la manera de definir els companys i companyes que s’amagaven a la muntanya, d’una forma heroica, resistint les inclemències del temps, i lluitant quan es podia, movent-se de nit, per no ser vistos, i creuant la península de cap a cap, per valls, serralades i muntanyes. A tots aquests resistents, el nostre homenatge, i d’aquí el nom de “Maquis”. Paintball els Maquis.

 

El paintball els Maquis, és un projecte personal, que va començar el mes de juny del 2005, coincidint amb la data del meu aniversari. La idea va ser comprar marcadores per la colla d’amics, i fer unes partides a paintball. La cosa no va quedar-se aquí. Després de recórrer molts altres camps de joc, arreu de Catalunya i Balears, de conèixer els professionals del sector i els seus millors distribuïdors, després de palpar l’enorme volum de gent que practica aquest esport, l’èxit dels negocis que treballen amb rigor, i d’interessar-me per la viabilitat de dur a terme allò que semblava un somni… El projecte s’ha desenvolupat, i ara ja és una realitat.

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.