Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

Jardineria: Servei integral de construcció i manteniment de jardins, parcs i zones verdes; així com tasques relacionades.

Obra civil: Condicionament de terrenys, demolicions, excavacions, perfilats; urbanització, drenatges, sanejaments i abastiment d’aigua. Mobiliari urbà, senyalització i equipaments. Construcció i manteniment de camins i paviments. Tancaments i mamposteria ornamentals, murs de contenció, control de l’erosió mitjançant gabions.

Instal.lacions: Disseny, instal·lació, control i manteniment de xarxes de reg automatitzades i instal·lacions elèctriques.

Arboricultura: Esporga especialitzada, abatiments controlats, arrabassaments, trasplantaments, projectes de gestió d’arbrat, avaluació del riscos, reforços estructurals, des compactació del sòl, etc.

Gestió integrada de plagues: Diagnosi, control, seguiment i tractaments fitosanitaris, amb criteris de lluita integrada. Equips d’atomització, polvorització i tractaments radiculars.

Revegetació d'espais naturals: Tècniques de bioenginyeria. Estudis, hidrosembres, plantacions, envelliment de roques, restauració de riberes, malles i mantes orgàniques.

 

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.