Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

Cal Carulla, és una casa de pagès del s. XIV inscrita dins del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Està situada a l'Astor, un llogaret medieval, amb les construccions de pedra, envoltat de camps i boscos. Disposa de jardí amb piscina exterior i pèrgola; sala de jocs amb ping-pong; zones infantils; espais per a grups; corral i cavalls. També podreu gaudir d'una piscina interior, SPA amb bufadors d'aire, cascada, natació contra corrent i cromoteràpia.

Després de catorze generacions, les antigues dependències agrícoles, com l'antiga premsa o els corrals han estat habilitats com a allotjaments de turisme rural, conservant l'encant de les parets de pedra, les bigues de fusta, els mobles antics restaurats i la decoració rústica. Les set cases que oferim permeten allotjar des de dues fins a un total de trenta-quatre hostes. Cada una està completament equipada amb totes les comoditats: sala d'estar amb llar de foc, cuina amb tots els utensilis i, a l'exterior, barbacoa i mobles de jardí.

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.