Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

Can Ollé de la Guardia, masia del Segle XV en plena natura, situada a la comarca de l'Anoia, limitant amb la comarca del Bages, un entorn privilegiat a les portes del parc natural de la Muntanya de Montserrat.

La tranquil.litat d'aquest paratge envoltat de muntanyes, la vista de la serra de Montserrat i l'entorn natural transformen aquesta masia en un paradís de pau. Paons, gallines i diverses famílies d'ànecs passegen pel jardí o neden a l'estany.

Sobre el mantell verd de la gespa, s'erigeixen tota mena d'arbres (ametllers, oliveres, xiprers, coníferes i plantes aromàtiques com el romaní, l'espígol i la farigola), un equilibrat paisatge que s'endinsa en l'esplèndid marc natural. Les dues piscines són un al.licient més per viure al camp; la seva aigua cristal · lina convida al bany. A la meitat del jardí com a part integrant del conjunt arquitectònic, s'alça una capella culminada en un petit campanar, dedicada a Sant Simeo, Estilita.

Can Ollé conserva tot el seu encant arquitectònic que a través dels anys s'ha anat restaurant poc a poc, i en un dels annexos de la casa, s'han aconseguit crear tres apartaments equipats amb totes les comoditats disponibles en l'actualitat i respectant el medi rústic.

Els voltants són ideals per passejar, prendre el sol i gaudir de la calma i el silenci.

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.