Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

L'any 1990, els germans Joan i Anton van decidir impulsar Congelats Magasa, una empresa lleidatana amb l’objectiu de proporcionar a persones i empreses productes congelats d’excel·lent qualitat, al millor preu i amb la màxima comoditat possible. Ivars d'Urgell, a la província de Lleida era la localitat on l’empresa tindria la seva infraestructura. El poble dels dos germans, l’entorn de tota la vida, el cor de l’empresa.

Des de llavors, els repartidors surten cada dia amb els camions especials per a productes congelats per distribuir les comandes de famílies, particulars, restaurants, hotels, centres... Del magatzem a la porta de casa teva, mantenint en tot moment la cadena de fred.

Congelats Magasa ha passat a una nova generació, els cosins Imma i Ramon, qui posen en rellevància tres valors claus: la Comoditat, perquè no cal que et moguis de casa per fer la comanda i recollir-la; la Facilitat, perquè la pots fer per internet o per telèfon; i la Proximitat, perquè som familiars i del territori.

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.