Solucions als problemes en telecomunicacions – Jornada informativa 26 de febrer

28.01.2015

La preocupació de la UEA pel dèficit en matèria de telecomunicacions que pateixen part de les empreses de la comarca, baixa cobertura mòbil, velocitats lentes i asimètriques de connexió a Internet, problemes de connectivitat… que limiten la capacitat de millora i avenç de les mateixes empreses, ha portat a la patronal anoienca a organitzar una jornada informativa per tal de posar, sobre la taula i d’una vegada per totes, les solucions que existeixen per les empreses: radioenllaç, 4G, tarifes mundials de veu i dades, paquets d’avantatges per empreses com a col·lectiu… Unes solucions que lamentablement les operadores no solen oferir a les empreses de territoris com l’Anoia per trobar-se fora de l’extraradi.

El desconeixement de les pròpies operadores en telecomunicacions és tal que massa sovint d’iniciativa pròpia no proposen solucions als problemes de connectivitat de territoris allunyats de la perifèria barcelonina i per això cal portar-los fins aquí per què adaptin l’oferta a la realitat de les empreses de l’Anoia, hem volgut convidar a una operadora mundial per a que, de tu a tu, sigui quina sigui la dimensió de l’empresa, sigui quina sigui la seva necessitat, pugui donar una resposta adaptada a les problemàtiques existents.

Recollim les necessitats particulars

Tot i que la jornada permetrà conèixer totes les solucions disponibles, estem recollint les mancances i necessitats principals per traslladar, si les empreses així ho necessiten, peticions concretes a demandes específiques.

Podeu comunicar-nos la situació de la vostra empresa responent a les quatre preguntes d’aquest breu formulari, una informació que podrem traslladar als tècnics pertinents per a que adaptin les solucions a cada empresa.

FORMULARI ONLINE

DINAR TECNOLÒGIC: Solucions tecnològiques per empreses en zones mal comunicades

Dia: 26 de febrer de 2015

Hora: De 13 a 16h

Lloc: Mas dels Vivencs

Preu: Gratuït

Programa

 1. Alternatives a la fibra òptica

Sovint les empreses creuen que si no tenen possibilitat de rebre fibra òptica no tenen cap alternativa i no és veritat. Hi ha connexions de radioenllaç molt vàlides que poden solucionar les necessitats tecnològiques de qualsevol empresa, sigui quina sigui la dimensió i la localització.

 • Radioenllaç: característiques tècniques, requeriments, prestacions i preus competitius
 • 4G: característiques tècniques
 1. Condicions i avantatges per empreses
 • Radioenllaç
 • Paquet: terminal + connexió + GoogleApps
 • Tarifes mundials: grans avantatges en mòbil veu i dades per a les empreses que exporten molt i tenen negocis a l’estranger
 1. Serveis al núvol:

L’avenç de la tecnologia ens porta a gestionar tots els serveis de l’empresa al núvol. La capacitat d’emmagatzematge, de control i de maniobra és molt més àmplia i disponible des de qualsevol connexió a Internet.

 • Centraleta al núvol (OV)
 • Suite de Ofimàtica i Col·laboració
 • Gestió de dispositius mòbils (VSDM)
 • Serveis de Datacenter de Vodafone
 • M2M global

Organitza:

Col·labora:

Amb la cooperació de:

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.