Sumem i amb tu multipliquem, el 17 de juliol torna el Sopar Empresarial UEA

01.07.2014

Un any més, empreses, empresaris i emprenedors de la comarca de l’Anoia es donaran cita en el XIVè Sopar Empresarial de la UEA que aquest 17 de juliol se celebrarà al Campus Motor Anoia de Castellolí. Sota el lema d’enguany “Sumem i amb tu multipliquem” el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, recorda el suport de l’entitat a tots els sectors econòmics, empreses gremis i pimes, protagonistes del sopar, que tenen tots un paper clau en la realitat i el futur de la comarca. Ha parlat del Campus Motor Anoia com a porta d’entrada a la comarca, on el sector del motor és també clau per la comarca.

La presentació del sopar s’ha fet aquest dimarts al matí al Campus Motor Anoia, on es farà el sopar, un espai nou, que arrenca amb força i amb moltes ganes, un optimisme i una emprenedoria que ha d’impregnar l ‘ esdeveniment. Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l’Anoia ha destacat la importància d’aquesta aposta conjunta entre Campus i UEA que “fa cert el lema del sopar, que sumant el sector públic i el privat ens permet multiplicar”.

Personalitats de prestigi

Una de les estrelles del XIVè sopar empresarial de la comarca serà el ponent d’aquest any, Lotfi El-Ghandouri emprenedor, consultor, escriptor i conferenciant internacional que ens farà vibrar amb la conferència “L’audàcia per cooperar i col•laborar. Clau per l’èxit empresarial”. També la cara més jove del periodisme del motor de casa nostra, Laia Ferrer, la presentadora de l’acte, que ens aproparà l’espai del Campus que com ella, té en el món del motor un futur molt prometedor.

Ens acompanyaran també alguns amics UEA, persones especials que han estat els protagonistes d’altres esdeveniments de la Unió Empresarial com Carles Grau, el director General de Microsoft, Enric Ticó, President de Ferrocarrils de Catalunya, Juan Ramon Rodríguez, President de l’ICIL i Director de Fabricació Externa de Seat, i Albert Fernández Terricabras, economista i professor de l’IESE.

El sopar

Enguany l’acte comptarà amb els parlaments del president de la Unió Empresarial, Blai Paco i del Consell Comarcal, Xavier Boquete. Seguirà l’entrega dels Premis UEA a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a la internacionalització i al gremi o institució. Uns premis que es van instituir amb l’objectiu de premiar la creació i consolidació i trajectòries de les empreses del territori. Com a novetat enguany comptarem amb un nou premi, el Premi Campus Motor Anoia que entregarà Campus Motor Anoia com a reconeixement a una personalitat o institució vinculada al món del motor.


Seguirà un sopar networking a l’entrada de les instal•lacions del Campus, un ambient idoni per consolidar i fer nous contactes entre els assistents, una oportunitat més per fer negoci i estrènyer llaços personals i empresarials.

Sumem i amb tu multipliquem

El lema d’aquest any i la imatge castellera volen transmetre el missatge de sumar esforços, amb l’efecte multiplicador que comporta.. La UEA, la comarca, les empreses de la comarca, l’activitat empresarial, no deixa de ser el resultat de l’esforç conjunt de les empreses, els empresaris, els emprenedors, els treballadors, els sectors, els gremis,… Les persones que aposten per aquest territori, per les seves empreses i per la seva economia i és aquí on tots sumem, multiplicant els efectes.

Inscripcions online

Acord de col•laboració
Campus Motor Anoia i Unió Empresarial de l’Anoia signen un conveni de col•laboració. Amb aquest acord s’estrenyen llaços, un vincle que permetrà fer extensiu els serveis i els espais del Campus Motor Anoia al sector empresarial de la comarca. Es tracta d’un acord molt important ja que les instal•lacions del Campus són un valor afegit pel sector del motor a la nostra comarca, un nou enfoc i una perspectiva més de dinamització econòmica de la comarca que es podrà fer conjuntament ara també amb la Unió Empresarial.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.