TicAnoia i la UEA organitzen una sessió per conèixer casos d’èxit en transformació digital als sectors industrials

04.06.2019

El proper dimarts 11 de juny, l’Adoberia Bella acollirà una jornada coorganitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia i TICAnoia. Aquesta sessió segueix la línia de treball d’apropar, informar i formar a les empreses i tècnics de la comarca en les diferents àrees de l’empresa 4.0, vist que és l’horitzó del futur, a mig i llarg termini per l’entorn empresarial, per esdevenir competitives dins un mercat cada vegada més global i tecnificat. La jornada és possible gràcies a la col·laboració d’Engisoft, Tedeloc, CEINA i Kfew Systems.

En aquest sentit, la jornada permetrà veure de prop l’expertesa i els casos d’èxit d’empreses i tècnics clau en transformació digital i molt especialment en certes branques de la tecnologia 4.0, permeten conèixer de primera mà de quina manera les empreses, siguin del sector que siguin, poden esdevenir més competitives i productives. Com? A través d’eines i estratègies de la nova era tecnològica com és l’IoT, els sensors aplicats en maquinària i/o en processos, les oportunitats que brinda el manteniment predictiu al poder actuar amb antelació a possibles parades, errors o problemes durant el procés, així com també, conèixer quines aplicacions reals i funcionals té la visió artificial en l’àmbit empresarial i industrial.

Serà a través de la sessió “Empresa 4.0: IoT, sensors, manteniment predictiu i visió artificial a la indústria”, comptarà amb la participació de Manel López, divulgador i autor del llibre Internet de las cosas – la transformación digital de la Sociedad, qui ens explicarà tot el que s’ha de saber sobre l’Internet de les coses. La jornada també comptarà amb la participació de l’empresa Kfew Systems que explicarà el manteniment predictiu d’accionaments; l’empresa Teledoc que exposarà el cas d’InferUp sobre com la visió amb Intel·ligència Artificial està a l’abast de tothom i finalment amb l’empresa igualadina Engisoft, per conèixer com fer un prototipatge ràpid i efectiu a través de l’Internet de les coses.

Per a més informació i inscripcions: www.uea.cat – anna@uea.cat – 938052292

 

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.