Tot a punt per l’edició de tardor de l’11a Setmana de l’Ocupació d’Igualada

27.10.2022

L’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial de l’Anoia organitzen una nova edició del Prepara’t, la Setmana de l’Ocupació d’Igualada: un programa dirigit a les persones que cerquen feina, o voler fer un canvi o gir en la seva vida professional.

Els objectius del Prepara’t són els d’informar sobre la realitat del mercat laboral a la comarca, sensibilitzar de la importància de l’autoconeixement i del desenvolupament de les habilitats de cada persona, crear llocs de treball i incrementar l’ocupabilitat de les persones de la ciutat i de la comarca.

16 de novembre: tallers a l’Ig-nova

Després de la bona acollida de l’edició de primavera; aquesta nova edició tindrà lloc els dies 16 i 17 de novembre de 2022.  Com a novetat, aquesta edició presentarà com a valor afegit, un nou enfocament basat en tallers, una formació més extensa que permetrà aprofundir en el contingut dels temes presentats i que també ajudarà a les persones assistents a potenciar el seu perfil professional a través de les xarxes socials, la seva marca personal, i també, pautes dinàmiques per superar amb èxit una entrevista de feina.

Aquests tallers, que es desenvoluparan el dia 16 de novembre, tindran lloc a l’Ig-nova d’Igualada (C/Lleida, número 78). El regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcé i el president de la UEA, Joan Domènech, seran els encarregats de donar la benvinguda a l’11a Setmana de l’Ocupació (edició tardor) a les 09:30h a Ig-nova Igualada. Seguidament, a les 09:45h tindrà lloc el taller: “El meu perfil digital per a la recerca de feina”, un taller que està dirigit per a totes aquelles persones disposades a optimitzar el seu perfil digital en general i treballar la seva empremta digital i la xarxa social Linkedin, en particular. Aquest taller anirà a càrrec d’Enric Bastardas, formador en personal branding, comunicació i xarxes.

A les 15:30h serà el torn de Carlos Bella, conferenciant, consultor i formador en habilitats directives i intel·ligència emocional. Amb el taller “Viatge a l’interior de l’entrevista”, Bella exposarà com l’entrevista de feina és un pas important al qual t’enfrontes a l’hora de trobar un nou objectiu professional, i que per aquesta raó, és fonamental preparar-se correctament per superar-la amb èxit.

17 de novembre: el punt de trobada d’oferta i demanda de feina, el Connecta a la UEA

L’altre pes del Prepara’t és el Connecta, el punt d’oferta i demanda de feina. Un espai pensat per a les empreses que cerquen personal, puguin entrevistar-se amb persones que cerquen feina o que volen fer un canvi o gir professional, a través d’entrevistes. Aquestes entrevistes es realitzaran a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia (Ctra. De Manresa, 131 d’Igualada) el dijous dia 17 de novembre, de 9:30h a 13h, sota cita prèvia.

L’organització ha posat a disposició de les persones que vulguin participar en aquestes entrevistes de feina, un catàleg on veuran tots els detalls i perfils de les empreses que cerquen personal i que participen al Connecta en aquesta edició de tardor. Les empreses que participen en aquesta nova edició del Connecta cerquen perfils professionals com: comercials, dissenyadors/es industrials, monitors/es, cambrers/es, muntadors/es de mobles, administratiu/ves, conductors/es de camió (mercaderies ADR) i operaris/es de magatzem.

Les persones interessades caldrà que enviïn el CV a femocupacio@uea.cat abans de l’11 de novembre de 2022 per garantir cita prèvia amb l’organització, indicant l’oferta de feina a la qual volen presentar-se. Des de l’organització es farà una preselecció d’aquelles candidatures que més encaixin per a cada empresa, i se’ls assignarà un tram horari per fer l’entrevista.

Per participar en totes les activitats del Prepara’t (tallers i Connecta) cal confirmació d’assistència al següent enllaç: https://cutt.ly/fNd7TaU

Catàleg ofertes de feina que es presenten al Connecta: https://cutt.ly/JNd7DJr

Per a més informació, www.uea.cat / 93 805 22 92

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.