Tramitació de la incapacitat laboral per confinament

08.04.2020

El treballador resident a les quatre ciutats confinades (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena), que tingui el seu lloc de feina fora d’aquesta zona, tant si es servei essencial com si no, pot sol·licitar la baixa.

Procediment de tramitació (l’ha de fer el treballador afectat):

  • Sol·licitar un certificat a l’Ajuntament del municipi de la Conca on està empadronat (hauran d’aportar la declaració responsable i un certificat d’empresa)
  • Donar-se d’alta a “La meva salut” al Canal Salut de la Generalitat. La inscripció es pot fer via telemàtica o per telèfon: 900 053 723, de dilluns a divendres de 8h a 22h

Un cop fets aquests dos passos, el treballador rebrà el volant de baixa a l’adreça de correu electrònic que s’ha facilitat al formulari d’inscricpió de “La meva salut”.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.