UEA Inquieta presenta les “Trobades Inquietes”, un espai d’empoderament i xarxa

03.02.2022

La comissió de treball de la Unió Empresarial de l’Anoia, UEA Inquieta organitza un nou espai de trobada per a les dones directives, empresàries i professionals.

Amb “Trobades Inquietes”, UEA Inquieta posa en marxa un nou format d’acte bimensual que té com a principal objectiu fomentar el coneixement i el debat sobre una temàtica concreta a cada trobada, i a la vegada, facilitarà un entorn que generi les relacions de networking, xarxa, i empoderament, entre totes les persones assistents, en un entorn distès.

“Motivant amb passió”

La primera trobada inquieta tindrà lloc el proper dijous 24 de febrer a les 18h, al Celler Pla de Morei, situat a La Torre de Claramunt. Amb “Motivant amb passió”, Encarna Medina, formadora i coach, oferirà una conferència inspiracional i motivadora per a tot el públic assistent.

L’acte està obert tant a homes com a dones. Les inscripcions poden formalitzar-se aquí.

UEA Inquieta: creixement i xarxa

UEA Inquieta és el grup de dones empresàries, emprenedores i directives de l’Anoia que promou el creixement i desenvolupament professional de les dones, atorgant les eines necessàries per assolir les seves fites professionals, de forma sostenible i permanent; i a la vegada, dona una millor visibilitat i reconeixement de la dona dins el món econòmic i social.

UEA Inquieta té com a objectius aconseguir el canvi, fomentar els contactes i la relació per sumar esforços, crear sinergies, consolidar el lideratge femení, fomentar la visibilitat de la dona, posicionament, ajudar i acompanyar a impulsar l’emprenedoria en les dones, i sobretot, conèixer de molt a prop experiències enriquidores de persones que puguin aportar valors i nous coneixements. Així doncs, les trobades inquietes són un dels millors escenaris per assolir aquests reptes.

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.