UEA Inquieta presenta les “Trobades Inquietes”, un espai d’empoderament i xarxa

03.02.2022

La comissió de treball de la Unió Empresarial de l’Anoia, UEA Inquieta organitza un nou espai de trobada per a les dones directives, empresàries i professionals.

Amb “Trobades Inquietes”, UEA Inquieta posa en marxa un nou format d’acte bimensual que té com a principal objectiu fomentar el coneixement i el debat sobre una temàtica concreta a cada trobada, i a la vegada, facilitarà un entorn que generi les relacions de networking, xarxa, i empoderament, entre totes les persones assistents, en un entorn distès.

“Motivant amb passió”

La primera trobada inquieta tindrà lloc el proper dijous 24 de febrer a les 18h, al Celler Pla de Morei, situat a La Torre de Claramunt. Amb “Motivant amb passió”, Encarna Medina, formadora i coach, oferirà una conferència inspiracional i motivadora per a tot el públic assistent.

L’acte està obert tant a homes com a dones. Les inscripcions poden formalitzar-se aquí.

UEA Inquieta: creixement i xarxa

UEA Inquieta és el grup de dones empresàries, emprenedores i directives de l’Anoia que promou el creixement i desenvolupament professional de les dones, atorgant les eines necessàries per assolir les seves fites professionals, de forma sostenible i permanent; i a la vegada, dona una millor visibilitat i reconeixement de la dona dins el món econòmic i social.

UEA Inquieta té com a objectius aconseguir el canvi, fomentar els contactes i la relació per sumar esforços, crear sinergies, consolidar el lideratge femení, fomentar la visibilitat de la dona, posicionament, ajudar i acompanyar a impulsar l’emprenedoria en les dones, i sobretot, conèixer de molt a prop experiències enriquidores de persones que puguin aportar valors i nous coneixements. Així doncs, les trobades inquietes són un dels millors escenaris per assolir aquests reptes.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.