UEA Magazine núm. 26

07.10.2011

Us recordem que teniu l�oportunitat de inserir el vostre espai publicitari :

La publicitat a la revista UEA MAGAZINE és la manera més directa i rendible de donar a conèixer els productes i serveis a les altres empreses. Els socis de la UEA gaudireu d´ un DESCOMPTE ESPECIAL en la tarifa de preus.
Estan diponibles les següents opcions: ¼ pàgina, ½ pàgina, pàgina sencera, publireportatge, contraportada, interior de contraportada, interior de portada i encartament .
Aquest espai es limitat, si hi esteu interessats us podeu posar en contacte amb el nostre departament comercial trucant als telèfons 93 8052292 – (Paula Arias) o enviant un correu electrònic a paula@uea.cat
Com ja sabeu a la revista hi ha un apartat de notes de premsa totalment gratuït i exclusiu per a les nostres empreses associades. Ens podeu fer arribar els vostres comunicats de premsa juntament amb una fotografia a l�adreça de correu electrònic montse@uea.cat o per qualsevol dubte o informació podeu contactar amb redacció al tel 938052292 ( Montse Soteras). El termini per fer-nos arribar les notes de premsa finalitza el proper 14 d� octubre.
(Nota: La UEA es reserva el dret de resumir o extractar el contingut de les notes de premsa i de publicar aquelles que consideri oportunes )
Us recordem que l´UEA MAGAZINE arriba a més de 3500 empreses de la Comarca de l�Anoia i associacions empresarials d�altres territoris.

Podeu consultar l´UEA Magazine a la següent adreça de correu electrònic:
https://www.uea.cat/articles-mostra-2019-cat-uea_magazine.htm

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.