UEA Turisme presenta 6 sessions exclsives per professionalitzar el sector turístic

22.01.2021

Fent una aposta per dotar d’eines per afrontar la nova realitat del sector turístic, en un entorn canviant, molt més digital, internacional i competitiu, on despuntar amb producte turístic i propostes originals esdevé tot un repte, UEATurisme ha organitzat sis sessions formatives gratuïtes per a professionals de microempreses i autònoms del sector turístic.

UEA Turisme és la sectorial de la Unió Empresarial de l’Anoia que aglutina, representa i defensa els interessos de les empreses i autònoms del sector turístic, allotjaments, activitats, esdeveniments, hostaleria, rutes i patrimoni. Amb aquesta proposta, l’entitat aposta per dotar d’eines i recursos a un sector que està treballant per mantenir l’activitat en un moment molt difícil, amb la mirada posada a un 2021 que serà diferent i complex donades les circumstàncies per la Covid-19.

D’aquesta manera, empresaris i treballadors d’aquest sector tenen a la seva disposició 6 cursos totalment subvencionats i sense cap cost (amb places limitades) que els permetran adquirir eines, recursos i noves capacitats.

Els cursos, que es faran en format virtual i comencen el 8 de febrer són: Xarxes socials i posicionament web del sector turístic (dies 8, 10 i 12 de febrer), Eines per ala gestió empresarial (15 i 17 de febrer), Planificació i comercialització de productes turístics (22 i 24 de febrer) , Comunicació i màrqueting al sector turístic (1 i 3 de març) i Anglès especialitzat per a treballadors del turisme (nivell I i II de 8 al 31 de març). Els cursos seran impartits per la coach empresarial Juanita Acevedo i la professora i traductora Núria Colell.

Aquesta acció s’emmarca en un projecte que la Unió Empresarial de l’Anoia porta a terme gràcies al suport del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya qui subvenciona aquesta acció.

El programa dels cursos, els formulari d’inscripcions i tota la informació relacionada es pot trobar a l’apartat de Formació de la web de la Unió Empresarial de l’Anoia: www.uea.cat

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.