UEA Turisme recull els horaris d’obertura de diversos restaurants de la comarca de l’Anoia

31.07.2023

Des de la sectorial de UEATurisme s’ha impulsat un any més un document que recull els horaris d’obertura de diversos restaurants de la comarca de l’Anoia per tal de facilitar, als visitants a la comarca i sobretot als hostes dels allotjaments i cases rurals de la comarca, que puguin saber on anar a dinar o sopar durant les setmanes d’agost i setembre.

Hi ha establiments de diferents zones de la comarca indicant els dies i horaris d’obertura així com les dades de contacte per poder fer reserva prèvia si convé.

L’objectiu és de facilitar i dinamitzar un bon servei i una bona experiència pels turistes que trepitgen la comarca, un servei que ja s’està treballant i apostant en ferm des dels diferents establiments i empreses de turisme de la zona amb el portal www.visitanoia.cat on ja s’hi poden torbar els contactes, els serveis i sobretot les experiències i l’agenda de la comarca, amb un mapa interactiu molt útil per buscar i trobar tot el què l’Anoia ofereix a l’abast d’un click.

Si vols conèixer l’horari dels restaurants oberts aquest estiu, clica al següent enllaç: Restaurants oberts estiu 23

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.