Un cotxe miniatura, donatiu del concessionari Volvo – Motorcat Premium, per als pacients de l’àrea Maternoinfantil de l’Hospital d’Igualada

18.05.2023

Els infants ingressats a l’Hospital Universitari d’Igualada podran desplaçar-se per dins el centre amb un cotxe miniatura, que els portarà a realitzar-se proves o intervencions, gràcies al donatiu de Motorcat Premium, la xarxa de concessionaris Volvo del Grup Basols, per tal de minimitzar l’ansietat i que puguin viure d’una manera més relaxada i divertida.

Un vehicle elèctric fabricat sota la llicència de Volvo, que segueix la gamma de l’S90 de la marca, en aquest cas en format descapotable. Amb una bateria de 12 volts, pot arribar a velocitats d’entre 3 i 6 km/h. Consta de dues portes, seients de cuir i pneumàtics de goma, reproduint les qualitats que ofereix la marca en els seus vehicles.

La fotografia correspon al moment de l’entrega, amb una representació dels membres del Grup Basols i del Consorci Sanitari de l’Anoia.

www.motorcatpremium.com

Altres notícies

Sofamel, guardonada als premis CEPYME 2023

Sofamel, guardonada als premis CEPYME 2023

L’empresa anoienca i associada a la UEA, Sofamel, va ser guardonada el passat 29 de gener en l’entrega de la Xa edició dels Premis Cepyme 2023. Aquests prestigiosos premis són atorgats per la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (CEPYME), els quals...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.