Una trentena de professionals turístics es formen amb UEA Turisme

07.04.2021

Durant els mesos de febrer i març, una trentena de professionals de microempreses i autònoms del sector turístic de la comarca de l’Anoia han participat en les accions formatives organitzades per UEATurisme i subvencionades pel Consorci per a la Formació Contínua.

La voluntat d’aquesta proposta era dotar d’eines per afrontar la nova realitat del sector turístic, en un entorn canviant, molt més digital, internacional i competitiu, on despuntar amb producte turístic i propostes originals esdevé tot un repte.

Els cursos han comptat amb la participació de prop d’una trentena d’alumnes -micropimes i autònoms del sector turístic- i s’han realitzat a través d’una plataforma virtual. A través d’aquests cursos s’ha pogut treballar diverses disciplines i accions per tal d’aprendre tàctiques adquirir eines i perfeccionar estratègies i coneixements per professionalitzar un sector molt important a casa nostra com ho és el turístic.

D’aquesta manera, empresaris i treballadors del sector turístic, empreses d’activitats, allotjaments i cases rurals, esdeveniments, hostaleria, rutes i patrimoni han participat dels 6 cursos realitzats en format virtual sobre: Xarxes socials i posicionament web del sector turístic; eines per a la gestió empresarial; planificació i comercialització de productes turístics, comunicació i màrqueting al sector turístic i anglès especialitzat per a treballadors del turisme. Tots els cursos han estat impartits per la coach empresarial Juanita Acevedo i la professora i traductora, Núria Colell.

Els alumnes participants no només han valorat molt positivament tota la part de continguts, coneixements, eines i estratègies que s’han adquirit durant el curs; sinó que s’han mostrat molt satisfets de la pinya feta durant aquest període de temps entre els diferents professionals del sector i per les coneixences fetes en les diferents sessions compartides, agraint que es treballi per la professionalització del sector.

UEATurisme

UEA turisme busca ser un punt de trobada, de suport i de promoció del sector. L’objectiu d’aquesta sectorial és el de treballar unitàriament des del sector, amb les empreses i els agents, per detectar i copsar les necessitats i els interessos de les mateixes empreses; teixir estratègies i accions concretes per tal d’afavorir, dinamitzar i beneficiar el sector i a tota la comarca en general. Des de l’entitat es fa una crida a totes les empreses, professionals i establiments del sector a sumar i a treballar plegats per fer visible que l’Anoia és una comarca turística, on hi ha molt per fer, per gaudir i per veure.

Des d’aquesta sectorial s’informa que se seguiran realitzant accions formatives i trobades amb el sector. Tota aquella empresa o professional del sector turístic que vulgui participar en alguna de les futures propostes i accions o afegir-se a la xarxa d’empreses i establiments turístics de la comarca, pot posar-se en contacte a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/UzBQ5A6zBPVeurSx6.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.