Una trentena de professionals turístics es formen amb UEA Turisme

07.04.2021

Durant els mesos de febrer i març, una trentena de professionals de microempreses i autònoms del sector turístic de la comarca de l’Anoia han participat en les accions formatives organitzades per UEATurisme i subvencionades pel Consorci per a la Formació Contínua.

La voluntat d’aquesta proposta era dotar d’eines per afrontar la nova realitat del sector turístic, en un entorn canviant, molt més digital, internacional i competitiu, on despuntar amb producte turístic i propostes originals esdevé tot un repte.

Els cursos han comptat amb la participació de prop d’una trentena d’alumnes -micropimes i autònoms del sector turístic- i s’han realitzat a través d’una plataforma virtual. A través d’aquests cursos s’ha pogut treballar diverses disciplines i accions per tal d’aprendre tàctiques adquirir eines i perfeccionar estratègies i coneixements per professionalitzar un sector molt important a casa nostra com ho és el turístic.

D’aquesta manera, empresaris i treballadors del sector turístic, empreses d’activitats, allotjaments i cases rurals, esdeveniments, hostaleria, rutes i patrimoni han participat dels 6 cursos realitzats en format virtual sobre: Xarxes socials i posicionament web del sector turístic; eines per a la gestió empresarial; planificació i comercialització de productes turístics, comunicació i màrqueting al sector turístic i anglès especialitzat per a treballadors del turisme. Tots els cursos han estat impartits per la coach empresarial Juanita Acevedo i la professora i traductora, Núria Colell.

Els alumnes participants no només han valorat molt positivament tota la part de continguts, coneixements, eines i estratègies que s’han adquirit durant el curs; sinó que s’han mostrat molt satisfets de la pinya feta durant aquest període de temps entre els diferents professionals del sector i per les coneixences fetes en les diferents sessions compartides, agraint que es treballi per la professionalització del sector.

UEATurisme

UEA turisme busca ser un punt de trobada, de suport i de promoció del sector. L’objectiu d’aquesta sectorial és el de treballar unitàriament des del sector, amb les empreses i els agents, per detectar i copsar les necessitats i els interessos de les mateixes empreses; teixir estratègies i accions concretes per tal d’afavorir, dinamitzar i beneficiar el sector i a tota la comarca en general. Des de l’entitat es fa una crida a totes les empreses, professionals i establiments del sector a sumar i a treballar plegats per fer visible que l’Anoia és una comarca turística, on hi ha molt per fer, per gaudir i per veure.

Des d’aquesta sectorial s’informa que se seguiran realitzant accions formatives i trobades amb el sector. Tota aquella empresa o professional del sector turístic que vulgui participar en alguna de les futures propostes i accions o afegir-se a la xarxa d’empreses i establiments turístics de la comarca, pot posar-se en contacte a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/UzBQ5A6zBPVeurSx6.

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.