Una trentena d’empreses turístiques fan xarxa per començar projectes conjunts

18.03.2021

Les trobades de networking, de coneixement i contacte són estratègiques en l’àmbit relacional però també a nivell d’empresa. La comarca de l’Anoia compta amb un teixit d’empreses, professionals, establiments i autònoms del sector turístic molt ric i divers: allotjaments rurals i urbans, activitats de turisme actiu i esportiu com cicloturisme, rutes a peu, globus, excursions a cavall… turisme cultural (patrimoni i museus), enoturisme, esdeveniments esportius, culturals, patrimonials o comercials, i un ampli ventall de restauració.

Posar en contacte aquests professionals, crear xarxa, fer pinya, que es coneguin, que comparteixin, que creïn propostes conjuntes i que puguin complementar-se a nivell d’oferta i possibilitats, és el principal objectiu de la Sectorial UEATurisme.

I amb aquesta finalitat ja s’han celebrat 2 Speeds Networkings, trobades ràpides entre el sector que ha permès que aquesta xarxa comencés a donar els seus fruits.

26 de març, Networking i treball

Però cal seguir treballant i és per això que el proper 26 de març al matí, a les 9.30h, tindrà lloc una tercera sessió: El 3r Networking de Turisme, entre empreses, establiments, professionals i allotjaments. Serà una sessió relacional i de treball, o a partir de dinàmiques de grup es tocaran temes com el manteniment de la xarxa de contactes professionals, treballar per objectius comuns (productes, esdeveniments…) o la comunicació cap als clients després del confinament comarcal.

Està obert per a 20 empreses, així que les places s’atorgaran per ordre d’inscripció. Enllaç per inscriure’s: https://forms.gle/HZpmYbgpE7Twa6z8A

Aquestes sessions estan organitzades per la UEA Turisme i estan subvencionades pel consorci per a la Formació Contínua de Catalunya UEATurisme

UEA turisme

busca ser un punt de trobada, de suport i de promoció del sector. L’objectiu d’aquesta sectorial és el de treballar unitàriament des del sector, amb les empreses i els agents, per detectar i copsar les necessitats i els interessos de les mateixes empreses; teixir estratègies i accions concretes per tal d’afavorir, dinamitzar i beneficiar el sector i a tota la comarca en general. Des de l’entitat es fa una crida a totes les empreses, professionals i establiments del sector a sumar i a treballar plegats per fer visible que l’Anoia ÉS una comarca de Turisme, on hi ha molt per fer, per gaudir i per veure.

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.