Visita dels alumnes de l’INS Molí de La Vila per conèixer el teixit empresarial anoienc

28.12.2022

Els i les alumnes de 4t d’ESO de l’INS Molí de la Vila de Capellades visiten la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia per conèixer de prop el teixit empresarial de la comarca i el funcionament de les empreses.

La Laura Farré, responsable d’ocupació de la UEA i l’Anna Marsal, tècnica de dinamització de sectors econòmics  els hi van explicar què és la UEA; quins sectors empresarials existeixen i quins es poden trobar a la comarca; quins estan en moments de canvis; quines possibilitats laborals hi ha la comarca de l’Anoia.
Després d’aquestes presentacions, va ser el torn d’una part més dinàmica perquè ells també participessin de la xerrada, i a la vegada, aprenguessin sobre què és una empresa i com funciona, a través de diverses activitats que els van permetre conèixer, també, els departaments d’una empresa.

I per últim, els i les alumnes van conèixer un cas real empresarial. De la mà del jove empresari, Joan Casanovas de l’empresa Leancat, els va explicar què fa la seva empresa, com ajuden a les empreses i què és important perquè una empresa funcioni.

Aquesta acció s’emmarca amb el projecte social i educatiu de la UEA, anomenat “Les Professions del Futur” per vincular escola i empresa. Si vols participar, escriu-nos a femocupacio@uea.cat i explica als més joves què fa la teva empresa.

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.