Xavier Marcet, proper convidat al “Dinar amb Perspectiva” de la Unió Empresarial de l’Anoia

31.08.2023

La Unió Empresarial de l’Anoia prepara un nou “Dinar amb Perspectiva”, un cicle de dinars que són a la vegada, un escenari per enfortir i crear contactes i relacions de negoci, al voltant de ponents de prestigi per conèixer temes d’interès econòmic i empresarial, però també, altres temes d’actualitat.

El proper convidat serà Xavier Marcet. Marcet és president de Lead to Change, una consultora d’innovació i estratègia per a empreses, administracions i universitats. Presideix també la Druker Society de Barcelona, així com és també professor de la BSM – Pompeu Fabra. Imparteix més de 75 conferències l’any, i també escriu articles en diversos mitjans de comunicació sobre management, estratègia empresarial, innovació i emprenedoria.

Amb “Management del segle XXI”, en aquesta conferència, Xavier Marcet exposarà com la gestió i/o l’administració de l’empresa aposta per organitzacions ambidextres: un management humanista en un context definit per la tecnologia.

El proper “Dinar amb Perspectiva” tindrà lloc el proper dijous dia 21 de setembre a la Finca Can Macià d’Òdena. L’esdeveniment està patrocinat per Servisimó. El preu per a associats a la UEA és de 55 € i per a no associats és de 70€. L’acte és obert a tothom que vulgui assistir-hi, prèvia inscripció a www.uea.cat

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.