Xerrada informativa sobre les estafes d’Internet a les empreses

17.01.2019

La sectorial dels assessors de la Unió Empresarial de l’Anoia organitza per al proper dimarts 29 de gener una xerrada informativa sobre les estafes d’Internet a les empreses.

La irrupció d’Internet ha fet que les estafes hagin trobat al món digital un camp on estendre’s amb relativa facilitat i això inclou a les empreses, la majoria de les estafes que es produeixen a Catalunya es donen en entorns digitals. L’objectiu d’aquesta xerrada és la d’informar, a través dels professionals dels cossos de seguretat, de com actuar i prevenir els enganys online, així com a la vegada alertar de com fàcil és l’accés a aquest engany.

Aquesta sessió informativa la concediran els Mossos d’Esquadra a través d’una petició de la sectorial UEA assessors arrel del coneixement de casos d’empreses afectades a la comarca per estafes d’Internet.

La xerrada, que es realitzarà el proper dimarts dia 29 de gener a la seu de l’entitat, es realitzarà a les 09:15h i es prega confirmació d’assistència a través del correu electrònic montse@uea.cat o al telèfon 938052292

 

Altres notícies

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

La Unió Empresarial de l'Anoia té experiència formàtiva des de 1996. Tot el nostre coneixement està a disposició de les empreses del territori per ajudar a detectar les necessitats formatives que tenen a tots els nivells: directius, comandaments intermedis, tècnics,...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.