Xerrada informativa sobre les estafes d’Internet a les empreses

17.01.2019

La sectorial dels assessors de la Unió Empresarial de l’Anoia organitza per al proper dimarts 29 de gener una xerrada informativa sobre les estafes d’Internet a les empreses.

La irrupció d’Internet ha fet que les estafes hagin trobat al món digital un camp on estendre’s amb relativa facilitat i això inclou a les empreses, la majoria de les estafes que es produeixen a Catalunya es donen en entorns digitals. L’objectiu d’aquesta xerrada és la d’informar, a través dels professionals dels cossos de seguretat, de com actuar i prevenir els enganys online, així com a la vegada alertar de com fàcil és l’accés a aquest engany.

Aquesta sessió informativa la concediran els Mossos d’Esquadra a través d’una petició de la sectorial UEA assessors arrel del coneixement de casos d’empreses afectades a la comarca per estafes d’Internet.

La xerrada, que es realitzarà el proper dimarts dia 29 de gener a la seu de l’entitat, es realitzarà a les 09:15h i es prega confirmació d’assistència a través del correu electrònic montse@uea.cat o al telèfon 938052292

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.