enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Vinthink estÓ pensada per als amants del vi, per˛ tambÚ per als cellersö

Dimarts 27/03/2012
Els Cafès Digitals de la comissió TIC de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia, TICAnoia, presenten Vinthink, la Xarxa Social pensada per als amants del vi. Josep M. Pinyol, cofundador d´┐Żaquest servei, destaca que Vinthink és una xarxa única i especialitzada per a tots aquells que vulguin buscar un vi i saber-ne la opinió dels seus amics.

Aquest dimarts, el XVIIIè Cafè Digital de la comissió TIC de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia, TICAnoia, ha presentat Vinthink, una xarxa social destinada als amants del vi. Josep M. Pinyol, cofundador d´┐Żaquest servei, ha presentat aquesta innovadora proposta pensada per a que “els amants del vi puguin compartir les seves opinions sobre els vins que tasten i posar-se en contacte amb d´┐Żaltres aficionats a l´┐Żenologia. A més, Vithink està pensada per a que els cellers puguin promocionar els seus vins i donar-se a conèixer”, ha explicat Pinyol.

Una desena de persones s´┐Żhan personat al Cafè Digital per conèixer aquest projecte, que tot juts es presentava a finals de l´┐Żany passat. En aquest temps, ha aconseguit reunir a 1.500 usuaris i compta amb el registre de 11.000 cellers i una base de dades de 60.000 vins (alguns d´┐Żells, aportats per usuaris o responsables de cellers). De fet, l´┐Żacceptació ha estat tan alta que l´┐Żaplicació a l´┐ŻiPhone s´┐Żha situat durant algunes setmanes entre el top-20 a l´┐ŻApp Store.

Vinthink té el mateix funcionament que el Facebook, però està destinat únicament als amants del vi, que poden compartir informació, valorar i comentar productes i localitzar cates de vins en el territori. De moment, Vinthink està disponible en format web i iPhone, però els seus responsables ja treballen amb una versió per a Android. “Vam començar ara fa dos anys quan, estant amb la meva dona –la Gemma Rojas- vaig voler deixar anotar la valoració del vi que m´┐Żestava prenent en aquell moment. Entre els dos vam pensar que estaria bé que hi hagués una eina que ens permetés valorar els vins que hem tastat i poder-ho compartir amb els amics”, explica Pinyol.

De moment l´┐Żaplicació està centrada en els usuaris, que tenen registre gratuït, i els cellers, que poden promocionar els seus productes i esdeveniments mitjançant un sistema premium. Els restaurant també podrien beneficiar-se d´┐Żaquesta eina, tot i que encara aquesta opció no està activada.

La presentació estarà aviat penjada a la web de TICAnoia

Esmorzar TIC

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92