enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

La UIER i la Cambra de Comerš de Girona,juntament amb totes les entitats empresarials catalanes i Grera.net, la xarxa de negocis online, coorganitzen

Dijous 26/04/2012
26 d´┐Żabril de 2012: MACRO-NETWORKING del Ripollès

La UIER, la Cambra de Comerç de Girona i el “facebook per empreses” Grera.net, s´┐Żuneixen per organitzar un acte que comptarà amb la participació de 100 empreses i en el que es servirà un dinar “d´┐Żestrella Michelin” a càrrec de la FONDA XESC de Gombrèn.

L´┐Żobjectiu d´┐Żaquest macro-networking és aconseguir que les empreses participants aconsegueixen més de 60 contactes empresarials en un sol dia, i ajudar-los a impulsar els seus negocis, demostrant que el món on-line i l´┐Żoff-line estan més units que mai.

DIJOUS 26 D´┐ŻABRIL DE 2012
Jornada de Macro-networking del Ripollès
Lloc: Restaurant La Teuleria
Ctra. C-38, Km 1.5 – St. Joan de les Abadesses (Girona)
Horari: de 9.30h a 17.30h
Per a més informació per les inscripcions:
empresa@uier.org
info@grera.net

Ripoll (Girona), 12 d´┐Żabril de 2012.- Grera.net, coneguda com el ‘facebook de les empreses´┐Ż, i la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER), presenten el primer macro-networking del Ripollès, que acollirà el Restaurant La Teuleria el proper 26 d´┐Żabril i on es servirà també un dinar d´┐Żalta gastronomia a càrrec de la Fonda Xesc de Gombrèn, reconegut amb una estrella per la guia Michelin.

L´┐Żobjectiu del macro-networking per les empreses participants és treure´┐Żn el màxim profit optimitzant costos i temps. Així per només 50€ i en un sol dia, els empresaris participants podran conèixer un mínim de 60 altres participants de forma organitzada, tot gaudint d´┐Żun excel•lent dinar a càrrec del reconegut Restaurant de la nostra comarca.
El macro-networking ‘Com aconseguir +60 contactes per la meva empresa en una jornada´┐Ż té un format de trobada d´┐Żentrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants, que te com a origen l´┐Żspeed-dating, però adaptat al món empresarial. A cada entrevista les empreses han d´┐Żexposar de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col•laboració existeixen entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

La jornada, on es preveu l´┐Żassistència d´┐Żunes 100 empreses i en la que es faran un mínim de 6.000 entrevistes, comptarà també amb la col•laboració i suport d´┐Żaltres associacions empresarials d´┐Żàmbits d´┐Żactuació territorial català, amb qui col•labora habitualment la UIER.

“La previsió és que durant tota la jornada, i gràcies a les entrevistes programades, els empresaris participants obtinguin una nova xarxa de contactes, generant una primera trobada entre empreses d´┐Żarreu de Catalunya i dels que de ben segur se n´┐Żobtindrà un rendiment a mig i llarg termini, com ja s´┐Żha demostrat en actes d´┐Żaquest estil”, explica Josep Alberti, fundador de la xarxa per a empreses Grera.net i responsable de coordinació de l´┐Żacte.

Programa:
09.30h: Recepció i acreditació dels participants.
10.00h: Benvinguda institucional i parlaments.
10.15h: Conferència: “Escola d´┐Żemprenedors” (Albert Torruella)
10.45h: Explicació del funcionament de la jornada.
11.00h: Coffee break.
11.30h: Inici de la primera ronda de contactes.
13.30h: Aperitiu
14.00h: Dinar networking, a càrrec de la FONDA XESC.
15.15h: Trasllat a la sala de treball del networking.
15.30h: Inici segona ronda de contactes.
17.30h: Fi segona ronda de contactes i tancament institucional.

Més informació sobre l´┐Żacte i inscripcions a:
http://bit.ly/H2qB2d

Per ampliar aquesta informació, gestionar entrevistes o sol•licitar material gràfic:

Ada Badia (empresa@uier.org)
Josep Alberti (info@grera.net)

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92