enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Gran Ŕxit de l´┐ŻEsmorzar UEA amb la presŔncia del professor Pedro Nueno d´┐ŻIESE

La UEA ha organitzat una nova edició de l´Esmorzar UEA amb la presència del prestigiós professor d´IESE Pedro Nueno que ha parlat davant un auditori ple a vessar.

Esmorzar Nueno
El professor Nueno ha centrat la seva ponència en la innovació tractada des de diferents àmbits. La innovació burocràtica, que en un moment donat fa que una empresa per comptes d´┐Żinnovar per ella mateixa compri petites empreses amb un potencial de desenvolupament de producte molt elevat com els casos de la farmacèutica Pfizer, Novartis.... També ha parlat d´┐Żaquella empresa que vol integrar la cultura de la innovació a l´┐Żempresa, de l´┐Żactuació que ha de fer per permetre que els seus empleats tinguis espais per pensar, per experimentar i així aconseguir fer les coses diferents i millors. De la innovació introvertida, adreçada a mercats concrets, locals. De la innovació extravertida, orientada al món, global, en aquest sentit, Nueno ha recomanat que toquem de peus a terra i siguem conscients que les marques Espanya i Catalunya no són conegudes al món. I finalment, i abans del torn obert de paraula ens ha parlat de la innovació disruptiva, que pretén fer un pas més i veure que passarà en el futur.

Esmorzar Nueno 2
Un cop acabada la seva ponència hi ha hagut un interessant debat amb els assistents on s´ha tractat el tema de l´┐Żemprenedoria i Nueno ha parlat dels diferents projectes que han vist la llum gràcies a la gestió i participació que ell mateix té en diferents fons de capital risc i bussines angels , ha fet comparacions entre els sistemes de protecció americans i espanyols i ha destacat que cap bona idea amb un bon bussines pla ha de quedar sense veure la llum per manca de finançament.

Nueno, a part de la seva vessant formativa, ha format part del consell d´┐Żadministració de 26 empreses, algunes d´┐Żelles cotitzades a la Borsa espanyola i alguna cotitzada a Wall Street, aquesta experiència li ha donat l´┐Żoportunitat de conèixer dinàmiques d´┐Żempresa i situacions diverses dignes de convertir-se en casos pràctics per a la seva docència a IESE, HARVARD o bé a l´┐Żescola de negocis a Sanghai.

Els “Esmorzars UEA” és un acte organitzat per la Unió Empresarial de l´Anoia que es realitza periòdicament i en el qual es conviden ponents de reconeguts prestigi. Enguany hi ha participat l´expresident de Caixa Catalunya, Antoni Serra Ramoneda i el Director General de relacions Externes de Mercadona, Antonio Germán.

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92