enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Gran Ŕxit del curs EstratŔgies en xarxes socials per incrementar les oportunitats laborals i d´┐Żautoocupaciˇ impartit per Pedro Rojas

Dijous 28/11/2013
L´┐ŻAjuntament d´┐ŻIgualada i la UEA han col.laborat en l´┐Żorganització d´┐Żaquest curs on hi han participat una seixantena de persones.

Arrel de l´┐Żèxit de Prepara´┐Żt: 2a. Setmana de l´┐ŻOcupació a Igualada , l´┐ŻAjuntament d´┐ŻIgualada i la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia vam detectar que molts dels alumnes volien ampliar la informació que va donar Pedro Rojas a la seva xerrada sobre currículum vitae 2.0 i l´┐Żús de les xarxes socials per a trobar oportunitats laborals o de negoci.

És per aquest motiu que des d´┐Żambdues entitats es va decidir organitzar dos cursos per aprofundir sobre el tema, una formació que s´┐Żha realitzat aquesta mateixa setmana a la seu d´┐ŻIg-Nova Tecnoespai, amb la participació total de 60 alumnes.

Els cursos de 6 hores de durada, no han comportat cap cost per part dels assistents i han estat impartits pel mateix Pedro Rojas, consultor en Social Media i especialista en marca personal i per María Redondo consultora en Social Media especialitzada en Comunicació 2.0 i en la integració de xarxes socials en models emprenedors.

Els coneixements adquirits en aquestes sessions formatives permetran als alumnes incrementar les oportunitats laborals i d´┐Żautoocupació segons els propis objectius personals mitjançant eines útils i actuals enfocades a l´┐Żús coherent de les xarxes socials, per desenvolupar els seus perfils a les xarxes socials de forma estratègica.

Amb aquesta actuació la UEA i l´┐ŻAjuntament d´┐Ż Igualada han volgut donar resposta a les demandes dels participants de la 2a. Setmana de l´┐Ż Ocupació d´┐ŻIgualada, que va tenir lloc el passat mes d´┐Żoctubre i on hi van participar 1.400 persones.

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92