enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

El futur de les TIC a mans de la UEA i TIC Anoia, sinèrgies i noves oportunitats per les empreses

Dimarts 27/01/2015

Millorar la competitivitat de les empreses, especialment en l'àmbit de les noves tecnologies, és la raó principal que ha portat a la Unió Empresarial de l'Anoia i a TIC Anoia a signar un conveni de col·laboració que permeti treballar plegats pel desenvolupament econòmic i social del sector TIC, tecnologies afins i a dur a terme una política activa en les accions que puguin beneficiar a totes les empreses de la comarca de l'Anoia en general.

Així doncs, totes dues entitats uneixen esforços per organitzar conjuntament activitats informatives, de formació i de dinamització que permetin a les empreses de noves tecnologies i també a tot el públic empresarial multisectorial beneficiar-se d'uns coneixements, unes aportacions i una formació de qualitat.

D'aquesta manera TIC Anoia passa a exercir de gremi TIC de la UEA, i així aportant un nou valor pel qual els altres gremis de la UEA que disposaran a partir d'ara d'una aproximació més dinàmica a les TIC a través de les trobades multisectorials que es preveuen. En virtut d'aquest conveni TIC anoia disposarà també de les instal·lacions de la UEA per a dur a terme els seus actes.

Per altra banda amb aquest acord de col·laboració les empreses del sector de les TIC compten, des d'ara, amb tot el bagatge, l'experiència  i els contactes d'una entitat empresarial de referència com la UEA.

Conveni UEA TiC ANoia

Tic Anoia 2
UEA logo

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92