enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La Comissió d´Urbanisme de la UEA colze a colze amb el diputat d´infraestructures

Dimarts 03/02/2015

La CUMA es reuneix amb el diputat delegat d'Infraestructures Marc Castells  i la coordinadora en matèria d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge per treballar pel territori.

La Comissió d'Urbanisme i Mobilitat de la Unió Empresarial de l'Anoia, en la seva preocupació per les mancances i necessitats en infraestructures i mobilitat del territori, es reunia la setmana passada amb el diputat delegat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, Marc Castells, i la coordinadora del mateix departament, Montserrat Tordera. La trobada pretenia conèixer de primera mà les previsions per part de la Diputació en matèria de mobilitta i urbanisme.

En la trobada, que es va desenvolupar al llarg d'un intens dinar de treball, es van tractar temes tan diversos com infraestructures viàries i ferroviàries, de serveis, la situació del tema de la subestació elèctrica, el POUM o l'IBI. En aquest sentit, i seguint la voluntat de treballar pel territori que té per objectiu la CUMA, la comissió s'ha posat a disposició de dit departament de la Diputació com a enginyers, tècnics i assessors, en els temes que toquen directament la comarca de l'Anoia.

Marc Castells, en qualitat de diputat delegat, va agrair aquesta predisposició dels tècnics de la CUMA i ja s'han previst les primeres reunions de treball per poder avançar cap a l'objectiu comú d'ambdues organitzacions i que s'adreça a què la comarca de l'Anoia i les empreses que la conformen tinguin les millors condicions en matèria d'urbanisme i infraestructures viàries, ferroviàries i de serveis per desenvolupar amb normalitat i competitivitat la seva activitat.

La CUMA és una de les comissions de la UEA més actives. Ja va presentar mesos enrere un document de millores i senyalitzacions en matèria de mobilitat a les administracions municipals de la comarca, a més de la redacció d'un manifest davant la preocupació per la subestació elèctrica o la reunió mantinguda entre els tècnics de la comissió amb el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Igualada Jordi Pont.

Marc Castells a la CUMA 27 gener II

 

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92