enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Més d'una trentena d'empresaris anoiencs finalitzen la formació en programes per a directius amb UEA i EADA

Dimecres 13/06/2018
Aquests programes de formació han servit per millorar habilitats i coneixements als empresaris i empresàries i que, per tant, arribin a ser més competitius en el món empresarial

Imatge de la cloenda dels cursos d'UEA i EADA mdp i pdl

Més d'una trentena d'empresaris anoiencs han gaudit de la formació en programes adreçats a directius, desenvolupats en col·laboració entre la Unió Empresarial de l'Anoia i l'escola de negocis EADA. Una clara aposta per la formació executiva d'alta qualitat al territori, i que d'aquesta manera, s'ha ofert l'oportunitat als empresaris de la comarca de formar-se sense haver-se de desplaçar a Barcelona.

Aquests programes de formació han servit per millorar habilitats i coneixements als empresaris i empresàries i que, per tant, arribin a ser més competitius en el món empresarial. Els programes adreçats per a directius han estat els següents: Management Development Programme i el Programa de Desenvolupament de Lideratge. En el cas del programa de MDP -en el qual s'ha realitzat la 3a edició- els assistents han rebut les eines per obtenir una visió global i estratègica de les necessitats de l'organització a mitjà i llarg termini per mantenir i augmentar la seva competivitat. Per l'altra banda, el cas del Programa PDL ha ajudat als alumnes a desenvolupar el seu autoconeixement personal per liderar els seus equips de manera efectiva i amb un gran impacte en els resultats.

El passat divendres 8 de juny, es va realitzar la cloenda dels dos programes al Campus Universitari d'Igualada. Aquests progrmaes han estat possibles també amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada i amb la cooperació del Campus Universitari d'Igualada. En tots dos programes s'ha fomentat el networking entre els assistents, facilitant també, la creació de relacions de negocis entre ells.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92