enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEA impulsa una enquesta a la ciutadania per conèixer les necessitats i preocupacions dels anoiencs en comunicacions i transport públic

Divendres 20/12/2019

L'Anoia és en termes generals una comarca molt ben situada geogràficament, i de fet aquesta és una de les principals fortaleses de l'Anoia. Però és cert que com a territori pateix algunes mancances a nivell d'infraestructures, comunicacions, i mobilitat de les persones. Conscients d'aquesta preocupació, i essent una de les principals necessitats i reclamacions manifestada de manera reiterada pels empresaris del territori, la Unió Empresarial de l'Anoia, ha posat fil a l'agulla.

A través de la CUMA (Comissió d'Urbanisme i Mobilitat de l'Anoia), la patronal anoienca ha iniciat un anàlisis sobre les infraestructures i la mobilitat a la comarca amb l'objectiu d'identificar els punts forts i els punts febles del territori, buscar alternatives i possibles solucions en aquest àmbit, i tot amb l'objectiu d'avançar com a comarca, millorar la competitivitat empresarial, i també enfortir l'economia anoienca.

Per conèixer de primera mà les necessitats i preocupacions dels anoiencs a nivell d'infraestructures i mobilitat la UEA ha impulsat una enquesta a la ciutadania que es pot respondre de manera online en aquest enllaç  https://bit.ly/30SQHpd o bé a través de la pàgina web de la UEA i les xarxes socials. L'enquesta pretén conèixer quines son les principals vies de comunicació i carreteres més utilitzades, la valoració del transport públic existent, la mobilitat sostenible, la opinió sobre alguns actius de la comarca, entre d'altres. La UEA anima a tothom a participar i respondre l'enquesta per tal de recollir una mostra important de la població, i les dades que s'obtindran que ajudarà a obtenir una visió real de la situació de l'Anoia a nivell d'infraestructures i mobilitat, conèixer les necessitats dels anoiencs, i treballar i centrar els esforços en aquest sentit.

Aquest projecte, iniciat per la UEA i la seva Comissió de Mobilitat, segueix la línia de treball de l'entitat, que vetllar per la competitivitat de les empreses, per fer de l'Anoia un territori atractiu per a l'arribada de noves empreses, però també un bon lloc per a viure, treballar, estudiar i visitar. I és que si l'Anoia compta amb bones infraestructures, bones carreteres, i la mobilitat és òptima i eficient, el territori serà competitiu.

Pots respondre l'enquesta https://bit.ly/30SQHpd

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92