enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La Unió Empresarial de l’Anoia, entitat col·laboradora d’Advanced Factories

Dimarts 11/05/2021

 Advanced Factories és l'esdeveniment líder en automatització industrial, robòtica i intel·ligència artificial al sud d'Europa

 Aquest congrés, que celebra la seva cinquena edició, tindrà lloc del 8 al 10 de juny a Barcelona

La Unió Empresarial de l'Anoia serà “Supporting Partner” de l'esdeveniment líder en automatització industrial, robòtica i intel·ligència artificial al sud d'Europa: l'Advanced Factories.

La UEA com a entitat empresarial de referència de la comarca de l'Anoia i que té per objectiu fomentar i dinamitzar l'activitat econòmica i empresarial del territori, s'adhereix com a entitat col·laboradora per donar valor afegit a les seves empreses associades. En aquest sentit, la patronal dona suport a aquest congrés perquè va en línia de les diverses accions, projectes i grups de treball que impulsa l'entitat; especialment, a través de UEA Lab Anoia 4.0, que té per objectiu acompanyar i oferir solucions tecnològiques i 4.0 a indústries i empreses de la comarca.

Advanced Factories

Advanced Factories , l'esdeveniment d'innovació per a impulsar la competitivitat del sector industrial a través de l'automatització industrial, la intel·ligència artificial i la robòtica, obrirà les portes de la seva cinquena edició del 8 al 10 de juny, convertint-se així en la primera fira i congrés presencial que se celebra a Catalunya aquest 2021. Durant tres dies, Advanced Factories mostrarà en el CCIB de Barcelona les últimes solucions en automatització industrial, robòtica, Digital Manufacturing, 3D Printing, Intel·ligència Artificial, Digital Twin, Sistemes d'Integració, visió artificial i totes aquelles relacionades amb la indústria 4.0 per a ajudar a millorar la competitivitat de la indústria i relocalitzar les nostres plantes productives. El Industry 4.0 Congress oferirà més de 100 hores de transferència tecnològica i de coneixement a través de quatre eixos temàtics -automatització, connectivitat, analítica de dades, i simbiosi industrial- i d'una agenda dissenyada per a cada segment de la indústria. Més de 260 experts industrials entre els quals destaquen Xavier Ferràs, Lali Soler, Faouzi Grebici, Emili Anglés o Isabella Zackzek compartiran les seves experiències sobre la transformació de la indústria per a demostrar com el futur del sector i la millora de la competitivitat de les plantes industrials passa per l'automatització, la robòtica i l'ús massiu de tecnologies 4.0. Més informació d'aquest esdeveniment: https://www.advancedfactories.com

Gràcies a aquesta col·laboració, els associats a la Unió Empresarial de l'Anoia tenen accés a una Invitació gratuïta Business. Aquells que esteu interessants en assistir a aquest acte, ens podeu enviar un e-mail a pilar@uea.cat, i us farem arribar el codi de reserva.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92