ACI (Associació del comerç i indústria de Vilanova del Camí) s� incorpora a la UEA

03.11.2011

El passat dijous dia 3 de novembre es van reunir el president de la Unió Empresarial de l�Anoia , Ramon Felip i Bolba, i el president de l�ACI Assenci Sánchez Tomas.

El motiu de la reunió va ser el de signar un conveni de col.laboració entre les dues entitats amb l�objectiu de fer front comú davant les problemàtiques territorials i empresarials i també poder ampliar i donar un millor servei a les empreses que integren l´ACI .

ACI és una associació que agrupa i representa els comerços de Vilanova del Camí i la UEA , és l´associació empresarial de la Comarca de l´Anoia que integra gremis i empreses de diferents sectors econòmics.

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.