Ajuts fins a 250.000 € amb els Nuclis R+D Green. Últims dies per validar el teu projecte

13.09.2023

Els Nuclis d’R+D Green són ajuts a fons perdut de fins a 250.000 euros per desenvolupar projectes d’R+D destinats a empreses catalanes d’almenys 2 anys de vida o desenvolupadors acreditats TECNIO amb capacitat tècnica per desenvolupar R+D a Catalunya per solucionar i millorar els efectes del canvi climàtic, impulsar la gestió optimitzada de residus i/o realitzar nous projectes relacionats amb l’àmbit dels residus.

Nuclis d’R+D Green en economia circular, àmbit dels residus

Els Projectes d’R+D objecte d’aquesta línia han de tenir com a objectiu principal generar productes, processos o serveis que estiguin relacionats amb la prevenció, la reducció i la gestió correcte dels residus i que comportin nous processos o la millora tecnològica dels ja existents.

Nuclis d’R+D Green en canvi climàtic

Els projectes d’R+D objecte d’aquesta línia tenen com objectiu principal generar productes, processos o serveis que estiguin alineats amb la reducció d’emissions de gasos amb efecte hivernacle (com el desenvolupament de materials sostenibles, les energies renovables, la mobilitat sostenible) i l’adaptació als impactes del canvi climàtic i la reducció de la vulnerabilitat dels sistemes naturals i socioeconòmics (com l’eficiència en l’ús de l’aigua, el sòl, l’energia, la millora en la biodiversitat o la contribució a la resiliència del territori).

Des de l’Agència per la competitivitat de l’empresa (ACCIÓ) t’assessoren en la preparació de la teva sol·licitud. Data límit: 19/09/2023.

Si tens un projecte que creus que podria encaixar en alguna de les línies i necessites suport per validar la teva idea de projecte d’R+D, contacta a través del següent formulari i t’assessoraran tècnicament de forma personalitzada. La data límit per presentar la teva proposta és el proper dia 19 de setembre.

Si ets una empresa o agent amb experiència en aquests ajuts i tens un projecte que encaixa amb la convocatòria, no ho dubtis més i presenta ara la teva proposta:

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.