Aquesta nova temporada d’esquí, esquiar amb la UEA també té descompte!

15.11.2023

Les empreses associades a la Unió Empresarial de l’Anoia disposen d’un codi de descompte exclusiu per a fer arribar als seus equips per poder gaudir de fins a un 40% de descompte en els forfaits d’esqui per a les estacions de Saint Lary i Font Romeu Pyrénées 2000 per la temporada d’esquí 2023-2024. Després de la neu de les últimes setmanes, les estacions de Font-Romeu Pyrénées 2000 i Saint Lary ja estan obertes i preparades per rebre-us.

Algunes novetats d’aquesta temporada:

  • Font-Romeu/Pyrénées 2000: un nou telecabina per arribar més ràpidament al centre de Font-Romeu des de les Airelles i també una nova passarel·la per esquiadors que uneix directament Font Romeu i Pyrénées 2000 per la pista de Fornells.
  • Saint Lary: el nou telecadira de Foret, que connecta al sector del Pla d’Adet des del sector d’Espiaube.

Balneari de Saint Thomas:

Com l’any passat, després de la compra del forfet per a l’estació Font-Romeu / Pyrénées 2000 podeu accedir als descomptes per als “Bains de Saint Thomas” https://www.bains-saint-thomas.fr/cat/

A 30 minuts de Font Romeu, gaudiu de banys amb aigua sulfurosa a 58°C, amb beneficis per al cos, enmig de la muntanya, en una vall amb neu al voltant… Per fer-ho, després de reservar el forfet a la web, només cal que trieu una de les dues opcions:

  • Tarifa adult 2€ per banys exteriors (en lloc de 8€)
  • Tarifa adult de 8€ per banys exteriors i hammam (en lloc de 17€)

Recordeu : aquests descomptes només són vàlids després de la compra d’un forfet per a l’estació Font Romeu/Pyrénées 2000. Per beneficiar-se’n, només haureu de presentar el justificant de compra. A títol informatiu, els menors de 12 anys no estan autoritzats a accedir a la zona del Spa.

Oferta especial Happy Kids:

Durant tot el mes de gener podeu gaudir de l’oferta Happy Kids, per a forfets de 4, 5 i 6 dies, 1 forfet adult comprat = 1 forfet nen gratuït.

Oferta exclusiva web: https://forfaits-ce.altiservice.com/

Descompte lloguer material:

Esperem poder oferir-vos descomptes exclusius en el lloguer del material d’esquí molt aviat. Us mantindrem informats

 

Escriu-nos a bet@uea.cat (Bet Altarriba) demanant el codi de descompte i us indicarem també com procedir.

 

 

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.