BBVA i la UEA signen un conveni per impulsar l´activitat empresarial de l´Anoia

08.01.2017

BBVA i la Unió Empresarial de l’Anoia han signat un acord de col·laboració pel qual les dues entitats es comprometen a impulsar l’activitat empresarial a la comarca de l’Anoia. L’acte de signatura ha tingut lloc a la seu de la patronal empresarial i els encarregats de la rúbrica han estat Amadeu Peiró, director de zona de BBVA a Catalunya Central, i Blai Paco, president de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Amb aquest conveni de col·laboració l’entitat bancària BBVA reafirma la seva aposta pel teixit empresarial català de l’Anoia i per ser a prop del territori amb iniciatives que donin suport al desenvolupament del món econòmic i empresarial. En aquest sentit, i en el marc d’aquesta col·laboració, BBVA donarà suport al Fòrum Empresarial de la UEA, l’acte on es presentarà l’informe econòmic de la comarca i que inclourà les conclusions extretes dels fòrums empresarials territorials i sectorials que l’entitat ha celebrat al llarg del 2016 amb les empreses de l’Anoia. El Fòrum Empresarial de la UEA és un acte inèdit a la comarca, que reunirà a més de 200 persones entre empresaris, agents polítics i socials de la comarca, i tindrà lloc el 9 de febrer de 2017 a Igualada.

Per la seva part, amb aquest acord, la UEA, una entitat sense ànim de lucre que té per missió potenciar el desenvolupament econòmic de la comarca, busca poder seguir oferint avantatges competitius a totes les empreses associades i apropar-los els millors productes i serveis financers, oferts per l’entitat bancària.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.