Blai Paco destaca la cooperació i la col•laboració com a eina d´èxit en el discurs de Nadal

13.12.2016

La UEA va celebrar la recepció de Nadal a la seva seu acompanyada d’un centenar de persones entre representants del món econòmic, social i polític.

El president Blai Paco en el seu discurs nadalenc va destacar el “bon moment empresarial de l’Anoia i la seva important aportació al teixit productiu de Catalunya”. Va valorar el 2016 com un bon any, un any de millora, encara que discreta, i va augurar un 2017 molt millor econòmicament, amb bones perspectives de futur.

Paco va anunciar la celebració d’un gran acte, inèdit a la comarca, el proper mes de febrer en què es donaran a conèixer les conclusions dels fòrums empresarials sectorials i territorials que s’han celebrat durant tot aquest any, on s’exposarà la situació econòmica de la comarca i les necessitats dels diferents sectors econòmics.

En el discurs el president de la UEA va assegurar que pel proper any l’entitat seguirà el camí iniciat aquest 2016, amb l’aposta pels fòrums empresarials i sectorials, i sobretot continuarà treballant conjuntament amb els empresaris, entitats, centres formatius i l’administració pública, i és que per Blai Paco “la cooperació i la col·laboració és l’eina d’èxit”.

L’alcalde Marc Castells també va parlar de la bona feina conjunta remarcant “l’enfortiment de les complicitats entre el sector públic i el sector privat”, una feina que dona i donarà els seus fruits ben aviat.

L’acte de la recepció de Nadal va finalitzar amb un brindis col·lectiu per desitjar bones festes i un feliç any nou a tothom.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.