Bona acollida dels Dijous Circulars

28.02.2022

La primera d’aquestes sessions sobre economia circular va comptar amb la participació de l’empresari del sector industrial paperer, conferenciant acadèmic, columnista i escriptor, Joan Vila Simon, que va oferir un webinar per parlar de l’economia del canvi climàtic.Vila Simon és enginyer i expert en medi ambient i economia circular, director executiu de l’empresa LC Paper 1881 S.A. Vila Simon va apropar a través de reflexions sobre l’actualitat de l’economia circular.

Una de les altres jornades va anar sobre les tendències i reptes del packaging en l’alimentació gràcies a la ponència del Packaging Cluster de Catalunya, el qual va exposar l’evolució i transformació del sector.

També s’hi exposaren casos d’èxit d’empreses que estan fent aquesta aposta i que són referents en el sector: TS Innovació és una planta pilot de cel·lulosa moldejada que fan proves amb diferents materials recuperats amb el que fan embalatges.

L’altra empresa que va participar és ID3 que treballa el packaging sostenible, innovant en els seus productes i mesurant la petjada de carboni.

 

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.