Busques talent per a la teva empresa? Participa a l’Espai Connecta!

23.05.2024

Des de la UEA col·laborem amb l’Ajuntament d’Igualada amb la Setmana de l’Ocupació d’Igualada.
Una de les activitats principals és el Connecta, un espai de trobada per a totes aquelles empreses que cerqueu personal i perquè pugueu contactar amb el major nombre de candidats possible; captar currículums i donar a conèixer la vostra empresa. Aquesta activitat tindrà lloc el proper divendres dia 14/06/2024, de 9:30h a 13h a l’Espai Cívic d’Igualada (C/ Trinitat, 12 d’Igualada).
Com funciona?
  • Enguany l’Espai Connecta, serà en format fira, les empreses tindreu el vostre espai i els candidats i candidates podran adreçar-se a vosaltres amb el seu CV i els hi podreu fer una entrevista el temps que cregueu necessari.
  • En el cas que esteu cercant personal i vulgueu participar-hi, ens heu de facilitar les dades següents:

– Perfil professional que cerqueu
– Tasques principals del lloc de treball

*La data límit per enviar la vostra inscripció és el divendres 31/05/2024. Cal fer la inscripció enviant un correu a femocupacio@uea.cat

Pensem que és una gran oportunitat perquè les empreses pugueu captar currículums d’un ampli ventall de persones i donar a conèixer la vostra empresa. Podreu portar tot el material que considereu per exposar en el vostre espai (roll- up, catàlegs, …)

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb la Laura Farré (femocupacio@uea.cat / 93 805 22 92)

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.