Circuit Parcmotor registra una ocupació de més de 265 dies durant el 2022

18.05.2023

Les instal·lacions del Circuit Parcmotor de Castellolí van registrat més de 265 dies d’ocupació durant el 2022, una seixantena més que l’any anterior. Aquestes bones xifres d’activitat posicionen el Circuit com un important pol d’atracció per a les marques d’automoció, que continuen apostant per l’equipament anoienc com a espai clau on posar els seus darrers avenços tecnològics, així com per a realitzar-hi presentacions de producte, formacions, tota mena d’esdeveniments corporatius i rodatges audiovisuals, entre altres.

De fet, grans marques automobilístiques com Rolls Royce, Mc Laren, Aston Martin, Porsche, Lexus, BMW i Cupra van fer ús del circuit durant el 2022.

A més, el 2022, Circuit Parcmotor va rebre la certificació ISO 9001 Sistema de Gestió de Qualitat i ha començat la implantació de l’ISO 39001 Sistema de Gestió en Seguretat Viària  per reforçar la seva aposta pels nous models de mobilitat i la seva visió per ser un referent en mobilitat sostenible.

www.circuitparcmotor.com

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.