Com ho podem fer millor?

14.02.2012

Pel proper dia 29 de febrer , la UEA ha organitzat un debat econòmic que comptarà amb la intervenció del President de la UEA, Ramon Felip, i dos prestigiosos economistes igualadins Toni Olivé, Doctor en Direcció d´Empreses i Xavier Cuadras, Doctor en Economia els quals ens donaran el seu punt de vista sobre la situació econòmica actual i explorarem els camins per a millorar davant la situació en què estem immersos.

El debat partirà d´un vídeo de l´economista Santiago Niño Becerra autor del llibre El Crash del 2010 on ofereix la seva particular visió de l´economia actual, Santiago Niño Becerra va alertar, ja fa temps que els anys de vaques grasses s´acabaven, i va advertir que aquesta vegada ens enfrontaríem a una crisis veritablement profunda que conduiria a un canvi inevitable i necessari.

L´economista Llorenç Tussal, serà qui conduirà el debat on els ponents oferiran el seu punt de de vista i les seves propostes per sortir de la situació en què estem immersos. Després hi haurà un col.loqui entre tots els assistents.

L´acte tindrà lloc a les 9 del matí a la seu de la UEA i estarà obert a totes les persones interessades.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.