Com ho podem fer millor?

14.02.2012

Pel proper dia 29 de febrer , la UEA ha organitzat un debat econòmic que comptarà amb la intervenció del President de la UEA, Ramon Felip, i dos prestigiosos economistes igualadins Toni Olivé, Doctor en Direcció d´Empreses i Xavier Cuadras, Doctor en Economia els quals ens donaran el seu punt de vista sobre la situació econòmica actual i explorarem els camins per a millorar davant la situació en què estem immersos.

El debat partirà d´un vídeo de l´economista Santiago Niño Becerra autor del llibre El Crash del 2010 on ofereix la seva particular visió de l´economia actual, Santiago Niño Becerra va alertar, ja fa temps que els anys de vaques grasses s´acabaven, i va advertir que aquesta vegada ens enfrontaríem a una crisis veritablement profunda que conduiria a un canvi inevitable i necessari.

L´economista Llorenç Tussal, serà qui conduirà el debat on els ponents oferiran el seu punt de de vista i les seves propostes per sortir de la situació en què estem immersos. Després hi haurà un col.loqui entre tots els assistents.

L´acte tindrà lloc a les 9 del matí a la seu de la UEA i estarà obert a totes les persones interessades.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.