El conveni entre la UEA i el Gremi de Tallers de Reparació d´Automòbils aposta per dinamitzar el sector

17.09.2014

Les empreses automobilístiques guanyen formació, dinamització i especialització mitjançant l’acord amb l’entitat empresarial i les oportunitats que ofereix el Campus Motor Anoia.

La Unió Empresarial de l’Anoia i el Gremi Provincial de Tallers de Reparació d’Automòbils de Barcelona han signat un acord de col•laboració que té per objectiu promoure i dinamitzar el sector de l’automoció a la comarca de l’Anoia, per tal de millorar la competitivitat de les empreses d’aquest sector. Aquest acord beneficia a tots els tallers d’automoció de l’Anoia, ja que ambdues associacions realitzaran accions a Igualada, i en especial al Campus del Motor Anoia, com ara formació, tallers, cursos, i jornades d’interès. Es farà extensible a altres tallers ubicats en comarques veïnes que podran participar d’aquestes accions, per les facilitats de desplaçament i la bona comunicació que ofereix el Campus Motor Anoia.

Per a poder definir i preparar aquestes accions, es crearà un grup de treball format per les dues entitats empresarials, on participarà també el Campus, que es trobarà de forma periòdica per valorar les necessitats i possibilitats i definir les millors accions pel sector.

Aquest nou conveni respon a un dels objectius acordats entre la UEA i Campus Motor Anoia, d’arribar a una entesa amb tots els agents, associacions, entitats i empreses del sector del motor, per tal de treballar per la competitivitats de les empreses d’aquest sector aprofitant les oportunitats que ofereix un centre com el Campus.

Arran d’aquest acord els membres del Gremi de Tallers de Reparació d’Automòbils de la Província de Barcelona guanyen també un punt de referència a l’Anoia, un punt d’informació, assessorament i suport al qual tots els membres del Gremi podran adreçar-se sense haver de desplaçar-se a Barcelona.

Opcions i serveis del Campus al sector de l’automoció
Els representants del Gremi Provincial de Tallers de Reparació d’Automòbils de Barcelona han pogut realitzar una visita a les instal•lacions del Campus Motor Anoia coneixent de primera mà tot el que ofereix l’espai al col•lectiu de Tallers d’Automoció, el circuit, el karting, el fast motor, les sales de formació, els boxes… tot el que podrà gaudir el col•lectius de tallers d’automoció de l’Anoia que formen part de la UEA i del Gremi de Tallers. A més de l’ús de les instal•lacions, el Campus ofereix al Gremi la possibilitat d’organitzar-hi esdeveniments, compartir serveis d’oficina i realitzar networking amb altres empreses del sector de l’automoció.

En la trobada han assistit el president del Gremi de Tallers, Celso Besolí, Lluís Camarasa, Secretari General, Josep Mª Bassols, Delegat de la Junta a la Comarca de l’Anoia del Gremi, Ramon Casas, responsable de Formació del Gremi, Blai Paco,president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Paula Arias, Gerent de la UEA, Moises Bargués, membre de Junta UEA i especialista en formació del sector, Pilar Moreno, responsable de formació, i per part del Campus Josep Centellas, Conseller delegat del Consell, i Imma Soteras, Directora tècnica del Campus.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.