El talent a les organitzacions

27.02.2015

Una cinquantena de persones van assistir en la jornada sobre el talent a les organitzacions celebrada a les dependències de la Unió Empresarial de l’Anoia amb el cap de Recursos Humans del Banc Santander a Catalunya, Joan Parés.

La ponència va versar sobre el desenvolupament del talent i de com gestionar-lo per tal d’aconseguir un avantatge competitiu d’alt valor afegit per a les empreses. Així es van tractar elements com la complicada tasca de destinar a persones, amb els competències adequades, al lloc adequat i en el moment adequat. També la reflexió que hem evolucionat cap a una era del talent amb el dubte de si realment s’ha passat del treballador tradicional a professionals amb talent. Parés va exemplificar i intentar definir de diverses maneres “què és el talent”, convidant a la reflexió amb conceptes com competències + motivació, el talent innat vs. el talent desenvolupat, les claus del treball dur però amb intel·ligència, el talent com la suma de diversos conceptes com la continuïtat, persones, realisme o la realitat compartida….

Va ser una jornada de reflexió, de creixement i d’interès per tots els assistents que poden recuperar el power point projectat en la sessió en el document adjunt.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.