El talent a les organitzacions

27.02.2015

Una cinquantena de persones van assistir en la jornada sobre el talent a les organitzacions celebrada a les dependències de la Unió Empresarial de l’Anoia amb el cap de Recursos Humans del Banc Santander a Catalunya, Joan Parés.

La ponència va versar sobre el desenvolupament del talent i de com gestionar-lo per tal d’aconseguir un avantatge competitiu d’alt valor afegit per a les empreses. Així es van tractar elements com la complicada tasca de destinar a persones, amb els competències adequades, al lloc adequat i en el moment adequat. També la reflexió que hem evolucionat cap a una era del talent amb el dubte de si realment s’ha passat del treballador tradicional a professionals amb talent. Parés va exemplificar i intentar definir de diverses maneres “què és el talent”, convidant a la reflexió amb conceptes com competències + motivació, el talent innat vs. el talent desenvolupat, les claus del treball dur però amb intel·ligència, el talent com la suma de diversos conceptes com la continuïtat, persones, realisme o la realitat compartida….

Va ser una jornada de reflexió, de creixement i d’interès per tots els assistents que poden recuperar el power point projectat en la sessió en el document adjunt.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.