Els valors del Mètode Guardiola al món empresarial

09.03.2012

L�autor explica, a la seu de la UEA, els valors que han fet de Pep Guardiola el millor entrenador de futbol del món i un model mundial d�excel•lència made in Catalonia.


Miquel Àngel Violan , professor de Comunicació, conferenciant i autor del llibre “El mètode Guardiola” , ha parlat avui a la UEA de com els valors que transmet l´entrenador del Barça són extrapolables al món de l´empresa .
Pel Periodista Guardiola és un referent cívic que transmet valors clàssics com l´ esforç, la humilitat, el sentit comú, l´ autoexigència o l´esperit d´ equip i a l´hora és un gran comunicador, “ no hi ha lideratge sense dots de comunicació”, una qualitat que ha d´acompanyar els directiu d´avui en dia. L´autor sosté que Guardiola ha demostrat que “es pot aconseguir l´excel.lència i que la gent s´impliqui perquè la felicitat de las persones es el més productiu que existeix, i això es tan obvi ho oblidem”
De tots els valors que representa Guardiola el sentit comú és un dels més representatius, “ les persones amb sentit comú tenen la capacitat de pensar i respectar els demés “, uns valors que han donat uns resultats espectaculars en forma de títols i un estil propi a l´ hora d´aconseguir-los, “aquest model ens està donant prestigi internacional” .

L´acte ha acabat amb un interessant debat amb el Periodista, qui ha signat diferents exemplars als assistents.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.