Es consolida la formació per a directius amb la segona edició del Management Development Programme

04.07.2017

La segona edició del Programa de Direcció General (MDP), impulsat per la UEA i EADA, ha finalitzat aquest mes de juliol amb una valoració molt positiva a nivell general.

La majoria dels assistents destaquen l’alt nivell del professorat, el bon contingut de les sessions, els coneixements adquirits, el fet de poder cursar una formació executiva de qualitat a Igualada, i sobretot l’avantatge de treballar el programa amb un grup reduït, el qual els ha permès obrir-se, conèixer-se entre ells, i cohesionar-se com a grup.

Des del mes de gener la quinzena de directius i empresaris participants, de sectors econòmics molt heterogenis, han assistit a les diferents sessions del programa on han treballat i aprofundit en àrees com l’estratègia de l’empresa, el marketing estratègic, i el lideratge, entre altres. També han realitzat sessions pràctiques en què han treballat el lideratge d’equips en una jornada outdoor training al centre que EADA té a Collbató.

L’acte de clausura i lliurament de diplomes, que es va celebrar a la seu de l’entitat, va comptar amb l’assistència de Miquel Espinosa, Director General d’EADA; Maribel Cuadras, Regidora de govern obert i ensenyaments artístics de l’Ajuntament d’Igualada; i Blai Paco, President de la UEA.

En l’acte es va agrair l’aposta per la formació executiva d’alta qualitat que està portant a terme la UEA en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada i el Campus Universitari d’Igualada. Des de l’entitat es destaca la bona acollida que ha tingut el programa, i es manifesta la voluntat de seguir amb la relació de col·laboració tant estreta que s’ha creat col·laborant amb EADA. En aquesta línia, ja s’ha programat la tercera edició del MDP per el proper mes de gener (les preinscripcions ja estan obertes), i s’està treballant en un Programa de Desenvolupament de Lideratge per a directius.

EADA és una de les quatre úniques escoles de negocis a Espanya amb la prestigiosa acreditació de qualitat EQUIS internacional, pròpia del sector. És una institució privada i independent, que ocupa el lloc 24 al rànquing del FT de 2016 d’Escoles de Negocis Europees (ocupava la posició 50 al 2007), així com el 50 a nivell mundial.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.