Èxit al Networking 2019 de la UEA adreçat a dones empresàries, directives i professionals de tot Catalunya

31.05.2019

Posar en valor i donar visibilitat a la dona en el món empresarial i econòmic és la premissa principal de la comissió de treball de la Unió Empresarial de l’Anoia, UEA Inquieta. Seguint aquesta línia d’actuació, la comissió ha impulsat un nou acte relacionat amb una pràctica molt extesa en el món empresarial: el networking, un anglicisme que fa referència a aquesta activitat que reuneix a professionals per formar relacions empresarials, desenvolupar noves línies de negoci, crear sinèrgies, compartir informació i buscar clients.

Una quarantena de dones empresàries, directives i professionals de diverses comarques de Catalunya s’han reunit al Networking 2019, organitzat per l’entitat, amb l’objectiu d’aprendre i generar nous contactes. La sessió –que s’ha celebrat en format dinar de treball- ha comptat amb la ponència de Rosaura Alastruey. Alastruey és pionera en la introducció del networking professional al nostre país i té més de 10 anys d’experiència en l’ensenyament de les tècniques i valors d’aquesta disciplina estratègica.

L’experta en networking ha constatat de la importància d’aquesta disciplina perquè “els contactes són imprescindibles en el món dels negocis”. Així doncs, Alastruey ha apuntat de la necessitat de crear una xarxa útil, de tenir connexions amb les persones: sigui offline –comunicació directa, cara a cara-, o a través de canals online, com les xarxes socials, això sí “aprofitem la tecnologia. Perquè si et busquen i no hi ets a Linkedin, no existeixes”. A més, Alastruey també ha empoderat a les assistents perquè aprofitessin la jornada per fer networking i crear noves connexions.

El Networking UEA Inquieta ha finalitzat amb una sessió pràctica anomenada speed networking on les assistents s’han intercanviat les seves targetes professionals; i en definitiva, per crear una xarxa útil de contactes entre empresàries, directives i professionals de tot Catalunya per tal de començar noves oportunitats de negoci i de col·laboració.

 

 

 

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.