Èxit de la conferència Com presentar el nostre negoci en 30 segons a Piera

22.06.2012

El professor de Màrqueting de la Internacional European University , Sergi Gil, ha parlat de la importància de saber presentar el nostre negoci en trenta segons per tal d´aprofitar les oportunitats que se´ns poden presentar en el dia a dia . Gil ha comentat que cada dia parlem amb una mitjana de 5 persones que abans no coneixíem i que al cap de l´any poden ser unes 1.800, persones que podrien ajudar-nos a millorar el nostre negoci, però desaprofitem les oportunitats perquè, simplement, no expliquem el que fem i el que busquem. A més el networking personal esdevé avui en dia una de les eines principals per desenvolupar el nostre negoci. Seguidament el ponent ha donat unes pautes que cal seguir per mantenir l´atenció del nostre interlocutor i que els assitents a la conferència han posat en pràctica davant l´auditori per tal de millorar les presentacions de la seva pròpia empresa.

Les jornades empresarials coorganitzades conjuntament entre la UEA i l´Ajuntament de Piera són possibles gràcies a l´acord de col.laboració entre ambdues entitats amb l´objectiu de promoure dinamitzar i estimular l�activitat econòmica i empresarial de tant de Piera com del territori anoienc . El programa formatiu continuarà el proper mes de setembre després de la pausa de l´estiu.

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.