Exitosa presentació de l´Arròs Paperer

28.06.2015

El Museu Molí Paperer de Capellades, com no podia ser altre, va ser l’escenari escollit per presentar l’Arròs Paperer, una recepta rescatada dels antics molins de paper. Un projecte realitzat des del Museu Molí Paperer de Capellades conjuntament amb la Unió Turística de l’Anoia i amb la col·laboració de la Unió Empresarial de l’Anoia, la Diputació de Barcelona, l’empresa Meritem, la Fundació Alícia i el Consell Comarcal.

L’acte, on hi van assistir més d’un centenar de persones, va comptar amb la presència de la cuinera Carme Ruscalleda, representants de la Fundació Alícia, i Montserrat Miquel, descendent de la família fundadora de l’empresa paperera Miquel i Costas & Miquel.

Ruscalleda, que va apadrinar el projecte, va explicar que el menjar forma part de la identitat d’un lloc i “l’arròs paperer forma part de la identitat de Capellades i l’Anoia”. Per la seva part, Montserrat Miquel, emocionada, va relatar com la seva àvia els havia transmès aquesta recepta quan ella era tot just una nena.

Seguidament la xef Núria May de la Fundació Alícia va fer un showcooking on va mostrar tres interpretacions gastronòmiques diferents a partir de la recepta original.

L’acte va finalitzar amb un tast de l’arròs paperer a tots als assistents al Mirador del Museu.

Podeu trobar més informació i els restaurants adherits al projecte al web www.arrospaperer.cat

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.