La UEA analitzarà l’estat de la comarca en maduresa digital i circularitat

13.11.2018

La transformació de l’entorn empresarial i social és una realitat que tot just acaba de començar i que determinarà el futur professional, laboral i personal de tot el món. Aquests canvis ja estan afectant la manera de treballar i d’afrontar l’economia d’empresa, però també, la domèstica, en qualsevol racó i indret del planeta: és el canvi tecnològic més important de les últimes dècades i ve marcada per la digitalització dels processos de producció gràcies a la introducció de les tecnologies de la informació, l’Internet de les coses i l’ús de nous materials; un nou model d’organització i de control de la cadena de valor a través del cicle de vida del producte i durant els sistemes de fabricació, i que pot obrir les portes a la reindustrialització si el teixit empresarial aprofita l’oportunitat que representa.

A l’Anoia no podem quedar-nos enrere i per això és important conèixer quina és la maduresa digital dels anoiencs i també de quina manera l’economia circular i el reciclatge és present en les nostres vides, personals i laborals. Des de la Unió Empresarial de l’Anoia s’està recollint aquesta informació per elaborar un manual que ha de permetre, per una banda, conèixer el context i la situació com a comarca, i per l’altra, posar sobre la taula reptes i possibilitats que tenim per millorar, ser més competitius, més responsables, millors en la gestió dels recursos i també de les noves tecnologies, que són cada vegada més presents, en el dia a dia, personal i laboral. L’empresa del futur serà sostenible, eficient, innovadora, puntera; però amb les noves tecnologies integrades, una empresa respectuosa amb l’entorn, mediambiental i socialment parlant.

Des de la patronal anoienca es fa una crida a tota la ciutadania per aportar la pròpia opinió per avaluar la situació, per així conèixer de ben a prop dificultats i reptes per poder treballar conjuntament per ser encara més forts i estar més preparats per un futur que ja es divisa: l’horitzó de la transformació social, econòmica i empresarial. L’enllaç per respondre l’enquesta és el següent: https://goo.gl/forms/lVi47ENkBDJ8k2IA3

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.