La UEA cerca empreses que vulguin estudiants per fer pràctiques

05.10.2022

La UEA col·labora amb els centres de  formació de la comarca per a la recerca d’ empreses que vulguin acollir alumnes en pràctiques.

“L’estada a l’empresa” és una proposta que estableix unes hores de pràctiques pels alumnes de batxillerat de diversos instituts de la comarca, amb una funció essencialment orientadora. L’objectiu d’aquesta proposta és fer conèixer als alumnes la realitat del món laboral.

Durant aquesta estada, l’alumne pren contacte amb un camp professional vers el qual se sent motivat, i així, pot enfocar millor el seu projecte de futur acadèmic i professional. Aquesta “estada a l’empresa” no suposa cap cost addicional per a l’ empresa, ja que es tracta d’ un conveni de col·laboració entre Institut, Generalitat de Catalunya i empresa. L’alumne pot fer tota mena de tasques, suport administratiu, atendre el telèfon, manteniment web, recepció,… el que sigui necessari. L’objectiu és que coneguin el dia a dia de l’empresa i puguin fer aquest primer contacte fora del seu horari lectiu.

Com a entitat estem contents de poder integrar un valor afegit al projecte. Us animem a col·laborar-hi acollint algun d’ aquests alumnes en pràctiques , que de ben segur els ajudarà a conèixer i entendre millor el món de l’empresa. Si us interessa podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us facilitarem més informació. Escriu-nos a uea@uea.cat o truca’ns al 93 805 22 92.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.