La UEA formarà part del programa “Start-Up Catalonia”, Xarxa d`Acceleradores

15.07.2014

El passat divendres dia 18 de juliol el President de la UEA, Blai Paco i el Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig en la seva qualitat de President de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa van signar un Conveni de Col.laboració gràcies al qual la UEA queda integrada a la Xarxa d’acceleradors de la Catalunya Central a través del Programa “Start-up Catalonia, Xarxa d’Acceleradores”. Un programa creat amb l’objectiu de donar suport i impuls al creixement d’empreses ja constituïdes, de menys de cinc anys de vida i que ja facturen, amb un servei, producte o model de negoci innovador, amb visió internacional i que mostren un potencial de creixement, amb un equip compromès i amb ambició per créixer amb l’objectiu d’aconseguir un entorn favorable pel seu creixement comptant amb la implicació d’altres agents del territori.

Aquest programa s’ha desplegat a la Catalunya Central a través de Creacció de Vic i la UEA serà l’entitat de referència a la Comarca de l’ Anoia, de manera que les empreses interessades poden adreçar-se a la UEA a uea@uea.cat

“Start-Up Catalonia”, Xarxa d’Acceleradores

Rumb al creixement: Entra a una acceleradora i fes créixer la teva start-up


Si tens una empresa amb menys de cinc anys de vida, innovadora, amb visió internacional, una clara vocació de creixement i un equip compromès, aquesta és la teva oportunitat!

Start-up Catalonia, Xarxa d’acceleradores, obra una nova convocatòria d’accés a les acceleradores de l’1 al 25 de juliol.

Formar part d’una de les acceleradores d’Start-up Catalonia farà de la teva start-up una empresa competitiva, global i atractiva per a inversors. Vols entrar a l’acceleradora d’Start-up Catalonia?
Prepara la teva sol·licitud

La teva acceleradora a la Catalunya Central

Start-up Catalonia ja ha posat en marxa l’acceleradora de la Catalunya Central, a CREACCIÓ (VIC).

Per conèixer tots els detalls de la convocatòria d’accés, els requisits i la documentació necessària, pots assistir a la propera sessió informativa a Manresa:

Presentació del programa d’acceleració d’empreses Start-Up Catalonia a Manresa – 21 de juliol, 09.30 h, al Palau Firal de Manresa.

Inscriu-t’hi ara!

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.