La UEA formarà part del programa “Start-Up Catalonia”, Xarxa d`Acceleradores

15.07.2014

El passat divendres dia 18 de juliol el President de la UEA, Blai Paco i el Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig en la seva qualitat de President de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa van signar un Conveni de Col.laboració gràcies al qual la UEA queda integrada a la Xarxa d’acceleradors de la Catalunya Central a través del Programa “Start-up Catalonia, Xarxa d’Acceleradores”. Un programa creat amb l’objectiu de donar suport i impuls al creixement d’empreses ja constituïdes, de menys de cinc anys de vida i que ja facturen, amb un servei, producte o model de negoci innovador, amb visió internacional i que mostren un potencial de creixement, amb un equip compromès i amb ambició per créixer amb l’objectiu d’aconseguir un entorn favorable pel seu creixement comptant amb la implicació d’altres agents del territori.

Aquest programa s’ha desplegat a la Catalunya Central a través de Creacció de Vic i la UEA serà l’entitat de referència a la Comarca de l’ Anoia, de manera que les empreses interessades poden adreçar-se a la UEA a uea@uea.cat

“Start-Up Catalonia”, Xarxa d’Acceleradores

Rumb al creixement: Entra a una acceleradora i fes créixer la teva start-up


Si tens una empresa amb menys de cinc anys de vida, innovadora, amb visió internacional, una clara vocació de creixement i un equip compromès, aquesta és la teva oportunitat!

Start-up Catalonia, Xarxa d’acceleradores, obra una nova convocatòria d’accés a les acceleradores de l’1 al 25 de juliol.

Formar part d’una de les acceleradores d’Start-up Catalonia farà de la teva start-up una empresa competitiva, global i atractiva per a inversors. Vols entrar a l’acceleradora d’Start-up Catalonia?
Prepara la teva sol·licitud

La teva acceleradora a la Catalunya Central

Start-up Catalonia ja ha posat en marxa l’acceleradora de la Catalunya Central, a CREACCIÓ (VIC).

Per conèixer tots els detalls de la convocatòria d’accés, els requisits i la documentació necessària, pots assistir a la propera sessió informativa a Manresa:

Presentació del programa d’acceleració d’empreses Start-Up Catalonia a Manresa – 21 de juliol, 09.30 h, al Palau Firal de Manresa.

Inscriu-t’hi ara!

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.